Kozma Szilárd

Kozma Szilárd nem veszélyes erdélyi Asztrológus

Egy rendkívüli reagálás

Olvasási idő: körülbelül 1 perc

Kedves Szilard!

Nagyon köszönöm megnyugtato szavait, tanacsait es a csatolmanyt is amit holnap elkezdek tanulmanyozni !

Egy rendkívüli reagálás

Kedves Szilard!

Nagyon köszönöm megnyugtato szavait, tanacsait es a csatolmanyt is amit holnap  elkezdek tanulmanyozni !

Olvasom, tanulmanyozom az analizist, es azt kell mondanom, hogy amit  tanit,amit folytat , ahogy kifejezi mindezt ,  egy zsenialis...,  Annyit tudok mondani hogy szerintem a legtöbbet adja az embereknek, amit lelek a leleknek csak adni tud. Talan a MEGVALTAS a leg megfelelöbb kifejezes erre.  Soha eletemben ennel melyebb,ertelmesebb, logikusabb, egyertelmübb  viszont spiritualis ertelmezesel, magyarazattal nem talalkoztam. Legelsö  rövid nekifutasra ugy bele  a közepebe modjara, nagyon meghökkentö volt az elmemnek szembesülni a nagy igazsaggal. De masodszorra egyböl mindent megertettem es "magameva tudtam tenni. Sirtam es nevettem egyszerre a felismerestöl. Mi lesz ha meg fel is tudom majd oldani ....... Nagyon, nagyon köszönöm!!!! 

Valaszolnek a kerdesere:

„Egyelőre ezzel megyünk előre, úgy fogom a felvételeket elkészíteni, hogy amennyiben meg gondolná közben magát, és egy kicsi pénz is kerülne a kiegészítéshez, ezzel a beavatásit is megalapozzam és amit most mondok alapul is szolgálhasson ahhoz. Jó?

Igen, szeretnem a kiegeszitest,  annyit kerek, irja meg röviden , hogy pontosan mennyi penzt küldjek!  Tudom, ertelmesen le van irva a tajekoztatoban a honlapjan, de megis, csak  nehogy felreertelmezzek valamit. Köszönöm!

Milyen csodalatos is ez az egesz,csak amulok , hogy ilyen letezik es mar tudom merre menyjek,es minden egyre vilagosabba valik elöttem,  Bamulatos.

Izgatottan varom a következö anyagot, de kerem ne zavartassa magat, türelmesen kivarom amig elkeszül, akar a jövöhet vegeig is, addig tanulmanyozom az eddigieket.

Baratsaggal, köszönettel:

Deák Anna

Könyvjelző