Kozma Szilárd

Kozma Szilárd nem veszélyes erdélyi Asztrológus

Kozma Szilártd: A kiegyenlítődés törvénye
Kozma Szilártd: A kiegyenlítődés törvénye

Más nevein: Az áthatolás és a megfelelés törvénye. Az Egyetemes Áthatolás és Kiegyenlítődés Törvénye. A Szükség és A Bőség törvénye. Vagyis: a hiány keletkezésének és a hiánynak a kielégítési – kiegyenlítési szükségének a törvénye. „A szükség megszüntetése szükségének”, tehát a hiány teremtési (provokáló) funkciójának és a bőség által történő kielégítésének és kiegyenlítődésének (kompenzációjának) a törvénye. Mindezzel együtt és mindenek fölött, A LOGOSZ TÖRVÉNYE, vagyis a Szent Szellem erejének és hatásának a Tőrvénye.

Asztrológia - A rezonancia törvénye (Kozma Szilárd)
Asztrológia - A rezonancia törvénye (Kozma Szilárd)

Ha békés járókelőként, egy utcai rablás áldozata leszek, nem azt jelenti, hogy én a rablóval minden vonatkozásban azonos hullámhosszon (rezgési frekvencián) állok. De amennyiben ez történt velem, jó, ha mélyen elgondolkozok az eseten, mert ez legalább annyit jelent, hogy egy bizonyos életterületen, amelyre valamiképpen vonatkozik a konviktus (például erősen különböző személyiségeink inkoherenciája egy erőltetett szexuális viszony esetében), azonos hullámhosszon mozgok a gonosztevővel és a konfliktus pontosan azt jelzi, hogy nekem is még sok homályban maradt felismerni, beismerni és megismerni valóm van azon az életterületen, ahol én is a gonosztevőhöz hasonlóan járok el. Ez minimum annyit jelenthet, hogy én is erőszakosan akarok valamit magamhoz venni, magamhoz kapcsolni, illetve, hogy erőszakosan ragaszkodok valamihez, amit a spirituális fejlődésem gyarapítása (a kiegyenlítődési képességem növelése, a szellemi szabadságom elérése) érdekében el kellene engednem.

Kozma Szilárd: A Törvénnyel való (Bolond...) azonosulás mágikus
Kozma Szilárd: A Törvénnyel való (Bolond...) azonosulás mágikus

A helyes sorrendiség, illetve a "jó (vagy rossz..) időben levés" kérdése, annak az észlelése és megállapítása, az asztrológiában a Jupiterhez és a Szaturnuszhoz tartozik. Általánosan a Hierarchia, vagyis a Ciklus és a Ritmus törvényéhez, amihez az un. időminőség kérdése kapcsolódik. És ez által, persze, az asztrológia is, amely, ennek az un. spirituális és kauzális idő-minőségnek az asztronómiai adatok segítségével történő kiolvasási képességének köszönheti a rendkívüli "táltosi" (megmondói :) ) erejét.

Asztrológia és Tarot: 13-as ( A Halál) ikonjának az értelmezése I. rész.
Asztrológia és Tarot: 13-as ( A Halál) ikonjának az értelmezése I. rész.